در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)
کارفرمایی دارای چندکارگاه متفاوت است ،چنانچه کارگری ظرف یک سال آخر به دستورکارفرمادر سایر کارگاه ها اشتغال بکار داشته است.آیا این قبیل کارگران مشمول مقرری بیمه بیکاری می گردند؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام به استناد ماده4قانون کار در تعریف کارگاه، امده است کارگاه محلی است که کارگر به درخواست کارفرما یا نماینده او درآنجا کار میکند،لذا  چنانچه کارفرمایی دارای چندین کارگاه بامدیریت واحد باشد و کارگر بنا به دستور و صلاحدید وی در این کارگاه ها اشتغال به کار داشته باشد،در صورت وقوع بیکاری غیر ارادی با دارابودن شرایط مندرج در قانون ،مشمول مقررات بیمه بیکاری میگردد.