در لیست بیمه توسط
با سلام و تشکر از جوابتون.مراجعه کردیم متاسفانه ایشون فوق العاده آدم بد اخلاق و بی ادبی هستند.از مراجعه ی مجدد ما 2 هفته گذشته اما ایشون علیرغم
درخواست ملتمسانه ی ما مبنی بر نیاز مبرم به کد کارگاه تا حالا کارشناسی نفرستادند.
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام مجدد

هنگام مراجعه چند اصل رو فراموش نکنید

1-بهترین ساعات مراجعه برای انجام امور اداری اول وقت اداری از ساعت 8 صبح تا 12 میباشد

2-خوب به حرفها و راهنمایی های کارشناس مربوطه توجه کنید احتمالا دلیل عدم بازرسی تا به الان رو برایتان ذکر کرده اند دلیل چیست؟

3-همیشه سعی کنید با رفتار درست و سنجیده ارتباط خوب برقرار کنید و بدانید گرفتن کد کارگاه یعنی یک عمر تعامل اجباری با شعبه پس به فکر اتفاقات و مشکلات بعدی باشید و بدانید همین کارشناسان حلا مشکلات شما خواهند بود

4-اگر دلیل کارشناس را مبنی بر عدم بازرسی ناکافی میدانید عینا دلایل و گفته های فرد رو به مقام بالاتر برسانید (بدون کم و کاست و از بکار بردن جملاتی مانند بی ادب بودن فرد و غیره خودداری کنید )