در سازمان تامین اجتماعی توسط
کارگاه ما از کمال شهر ظفر 3 به بعد از پلیس راه جاده قدیم هشتگرد منتقل شده است با توجه به آدرس جدید به کدام شعبه باید مراجعه کنم ؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
اگر در حوزه استحفاظی شهر هشتگرد میباشید با مراجعه به شعبه تامین اجتماعی هشتگرد نسبت به تغییر ادرس جدید اقدام نمایید که پس از بازرسی توسط شعبه امکان ارسال لیست و انتقال پرونده فنی کارگاه به شعبه جدید میسر میباشد