در لیست بیمه توسط (120 امتیاز)
در یکی از شعب بیمه کد کارگاه برای کارگاه دریافت کردم.

 چگونه باید شماره بیمه کارکنان را در سیستم شعبه برای کد کارگاه ثبت کنم؟

 با توجه به این نکته که یکی از کارمندان شماره بیمه از کارگاه قبلی خود داشته، ولی کارمند دیگر شماره بیمه ندارد پاسخ دهید
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

شما می بایستی به سازمان تامین اجتماعی شعبه مربوطه مراجعه نمائید و به قسمت نام نویسی مراجعه نمائید و برای کسانی که شماره بیمه نداشته اند به همراه مدارک ایشان( دفترچه بیمه ، شناسنامه ، کارت ملی و ... ) + فرم نامنویسی  ، شماره بیمه جدید اخذ نمائید و در خصوص پرسنلی که قبلا شماره بیمه داشته اند را می بایست پس از ارائه مدارک + کپی دفترچه بیمه قبلی به قسمت نام نویسی  نسبت به ثبت شماره بیمه ایشان در کد کارگاه خود اقدام نمائید.