در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
سلام و درود
 پدر من بیش از 28 سال مشغول بکار بوده است الان که رفته بیمه واسه سوابق و انجام بازنشستگی سال77 تا 78 را میگویند شماره بیمه اش اشتباه وارد سیستم شده درصورتی که دوسال قبلش هم در همان کارگاه سابقه درست و مورد قبول بیمه را دارد..

استعلام از شرکت خاستن و شرکت تایید کرد که 77تا78 ایشان در کارکاه بودن ولی کمیته بیمه قبول نکرده..میگن باید بیاد محضر کارفرما....وهیچکس این کار را نمیکنه....

راهنمایی کنید لطفا چکار کنیم
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

این اشتباه که شماره بیمه کسی دیگه رو رد کردن رو کارفرما انجام داده و باید مسولیتشو بپذیره و بیاد محضر تعهد بدهد و اگه نمیپذیره شما میتونید بابت رد نشدن سوابق پدرتون در اون سالها به اداره کار شکایت کنید و با حکم اداره کار کارفرما رو مجبور کنید حق بیمه پرداخت کند و سوابق پدرتون درست شود