در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
حق بیمه سنوات قبل که از سوی کارفرما پرداخت نشده پس از تایید و ابلاغ رای از سوی اداره کار و صدور اجرائیه از سوی مجتمع قضایی و مکلف شدن کارفرما به پرداخت  ، بر چه اساسی محاسبه می شود ؟ براساس آخرین حقوقی که در لیست بیمه  در سال شکایت برای کارگر رد می شود یا ضابطه دیگری دارد؟
1 پاسخ
توسط (280 امتیاز)
سلام حق سنوات بر حسب تعداد روزهای کارکرد تون ومیزان اخرین حقوق روزانه تون  بهتون‌پرداخت میشه