در بیمه بیکاری توسط
باسلام بنده درشركتي مشغول هستم حقوق معوقه دارم وچندماهي است مبلغ بيمه پرداخت نميشود اگرازشركت اخراج شويم ميتوانيم بيمه بيكاري بگيريم يابه خاطرمشكل مالي بيمه ماردنشده حساب ميشود
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام سوابق بیمه شما زمانی برای شما محاسبه می شود که حق بیمه مربوطه به تامین اجتماعی واریز شود در غیر این صورت سابقه بیمه ای برای شما منظور نمی شود و باید حق بیمه مربوطه به تامین اجتماعی ریخته شود تا بتوانید از مقرری بیمه بیکار استفاده نمایید

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بیمه بیکاری