دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (24,440 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط
آیا برای محاسبه سنوات مزایایی مثل بن خواربار و حق مسکن در نظر گرفته می شود یا فقط حقوق پایه در حق سنوات تاثیر گذار است ؟
1 پاسخ
قبل توسط (138,930 امتیاز)

بهترین پاسخ
در محاسبه سنوات، حقوق پایه و مزایای به تبع شغل (حق سختی کار، اضافه کاری، نوبت کاری، شب کاری ) در نظر گرفته می شود و مزایای به تبع شاغل (حق مسکن، بن کارگری، حق تاهل، پاداش، حق اولاد و ....)‌ در محاسبه سنوات در نظر گرفته نمی شود