قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (24,280 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

فرمول محاسبه سنوات کارگران را می خواستم.

1 پاسخ
قبل توسط (39,130 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

در بحث فرمول محاسبه سنوات باید توجه داشت که حق سنوات و  پایه سنوات دو مفهوم متفاوت هستند که هر یک به روشی قابل محاسبه می باشد. در ادامه فرمول محاسبه حق سنوات و پایه سنوات را توضیح داده ایم.

فرمول محاسبه حق سنوات

برای محاسبه حق سنوات آخرین حقوق دریافتی کارگر در سال جاری را ضرب در تعداد روزهای کارکرد کرده و سپس تقسیم بر 365 میکنیم.

حق سنوات = آخرین حقوق × ( ۳۶۵ ÷ تعداد روزهای کارکرد )

فرمول محاسبه پایه سنوات

فرمول محاسبه پایه سنوات به این صورت است که در هر سال پایه سنوات دریافتی سال قبل در ضریب افزایش حقوق سالانه سایر سطوح مزدی ضرب می شود، سپس با پایه سنوات اعلامی سال جدید جمع می شود.

پایه سنوات = پایه سنوات سال جدید + ( ضریب افزایش حقوق سالانه * آخرین پایه سنوات دریافتی )

به عنوان مثال محاسبه پایه سنوات در سال ۱۴۰۳ به این صورت است:

برای کارگری با یک سال سابقه، پایه سنوات روزانه ۷۰۰۰ نومان است  که این مبلغ به مزد روزانه کارگ اضافه می شود.

برای کارگری با دو سال سایقه مبلغ ۷۰۰۰ هزار تومان پایه سنوات دریافتی در سال قبل در 0.22 افزایش حقوق ضرب می شود. عددد حاصل با ۷۰۰۰ تومان پایه سنوات ۱۴۰۳ جمع می شود. بنابراین پایه سنوات روزانه کارگری با دو سال سابقه کار در سال ۱۴۰۳ برابر است با ۱۵,۵۴۰ تومان.

به همین روش پایه سنوات کارگران با سابقه بیشتر قابل محاسبه خواهد بود.