در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
به مدت 3 سال پشت سر هم از آموزش و پرورش مرخصی بدون حقوق گرفته و در شرکتی مشغول بکار شدم که بیمه تامین اجتماعی بودم و حق بیمه سه سال کامل پرداخت شده می خواستم ببینم این مدت سه سال را چطور می توانم به سابقه خدمتی در آموزش و پرورش اضافه کنم با تشکر
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر در این مدت در آموزش وپرورش حق بیمه شما واریز نشده یعنی این سه سال مرخصی بدون حق بیمه بودید با مراجعه به کارگزینی محل خدمت وگرفتن نامه برای انتقال سوابق اقدام نمایید درغیر اینصورت اگر در آموزش وپرورش برای این سه سال حق بیمه شما واریز شده نمیتوانید چنین اقدامی نمایید