در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (328,530 امتیاز)

اگر بیمه اختیاری شوم آبا ملاک تعیین حقوق دو سال آخر بیمه بیکاری است یا لیست کارفرما و بهترین شرایط را ممنون میشم توضیح بفرمایید .

مربوط به این سوال:

با 25 سال سابقه از همه مدت بیمه بیکاری استفاده کردم آیا می توانم بازنشسته شوم؟

2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با درود

1.ملاک تعیین مستمری بازنشستگی، مجموع مزد یا حقوقی است که بر اساس آن حق بیمه پرداخت شده باشد( موضوع تبصره ماد 77 قانون تامین اجتماعی) بدیهی است که از مقرری بیمه بیکاری حق بیمه کسر نمی گردد.

2. در بیمه های ااختیاری، دستمزد ملاک محاسبه جهت مستمری بازنشستگی، دستمزدی است که در زمان عقد قرارداد بیمه اختیاری انتخاب شده و افزایش های سالانه نیز در آن اعمال شده باشد.

3. بهترین شرایط؛ بیمه اجباری با سابقه کار و پرداخت حق بیمه بالای سی سال( بدون ارفاق یا با ارفاق سنوات اشتغال در مشاغل سخت و زیان آور) با دستمزد سقف تعیین شده سالانه تامین اجتماعی.