در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام

من در حال گرفتن جواز کسب برای مغازه ام هستم از اونجایی که بیمه سلامت شهری دیگر اعتبار ندارد می خواهم خود را بیمه تامین اجتماعی کنم به نظر شما از لحاظ پرداختی حق بیمه خودم را بیمه اختیاری کنم یا پدرم را به عنوان کار فرما و خودم را کار گر اعلام کنم

 البته در صورت این کار می خوام تمام حق بیمه سهم کارفرما رو هم خودم بدم و ایا این روش امکان پذیره یا نه

 ممنون از راهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
قطعا بیمه اجباری بهتر بوده و تعهدات کاملی را در بر می گیرد.