در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط
مبلغ بیمه اجباری تامین اجتماعی در سال 96 چقدر است ؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام بسته به حقوق دریافتی دارد 30 درصد از حقوق مبلغ حق بیمه می باشد که 23 درصد سهم کارفرما و 7 درصد سهم کارگر می باشد و مسول پرداخت این میزان کارفرما می باشد که در صورت عدم واریز یا کسر واریز تماما برعهده کارفرما می باشد

ماده ۳۶ قانون تامین اجتماعی

کارفرما مسئول پرداخت حق بیمه سهم خود و بیمه‌ شده به سازمان می‌باشد و مکلف است در موقع پرداخت‌ مزد یا حقوق و مزایا سهم بیمه شده را کسر نموده و سهم خود را بر آن افزوده به سازمان تادیه نماید. در صورتی که کارفرما از کسر حق بیمه سهم بیمه‌ شده خودداری کند شخصاً مسئول پرداخت آن خواهد بود ، تاخیر کارفرما در پرداخت حق بیمه یا عدم پرداخت آن رافع‌ مسئولیت و تعهدات سازمان در مقابل بیمه‌ شده نخواهد بود.