در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)
من در شرکتی حدود 6 ماه مشغول به کار بودم. به دلیل مشکلی چند سالی نمیتوانم کار کنم. به پیشنهاد شرکت بیمه اجباری همچنان ادامه دارد. میخواستم بدونم بیمه به صورت اختیاری پرداخت کنم بهتر است یا بنابر پیشنهاد شرکت به صورت قبل (اجباری) پرداخت شود؟ (پرداختی بیمه اجباری با خودم هست)
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
قطعاً بیمه اجباری بهتر است؛ اگر توانایی مالی آن را داشته باشید.
البته به علت اینکه اشتغال به کار ندارید، این امر از نظر مقررات سازمان تامین اجتماعی تخلف محسوب می گردد و شکل قانونی آن همان بیمه اختیاری است.