در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)

با سلام

بنده سابقه پرداخت حق بیمه 25 و نیم سال بیمه اجباری دارم و با توجه به استفاده از کل بیمه بیکاری آیا شرایطی برای باز نشستگی بنده وجود دارد

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

برای محاسبه حق بیمه اختیاری ملاک دریافتی بیمه بیکاری هست یا لیست بیمه کارفرما ؟

1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

آقایان در صورت داشتن 60سال تمام میتوانند با 10 سال یا بیشتر بازنشست گرددند و خانمها با داشتن 55 سال تمام با 10سال سابقه یا بیشتر میتوانند بازنشست گردند در نتیجه شما دوست عزیز اگر 60سال تمام داشته باشید میتوانید بازنشست شوید