در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-1,060 امتیاز)
آیا پرداخت عیدی و پاداش را که قانوناً می بایست در آخر سال صورت گیرد در مقاطع مختلف سال نیز می توان انجام داد؟
2 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام مستنبط از ماده واحده قانون مربوط به تعیین عیدی و پاداش سالانه کارگران ... مصوب 1370 مجلس شورای اسلامی و تبصرهیک آن ، پرداخت عیدی و پاداش موضوع مصوبهیاد شده تنها در پایان سال مورد پیدا کرده و هر گونه پرداخت از این بابت در طول سال می تواند صرفاً علی الحساب عیدی و پاداش آخر سال محسوب گردد .