در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (120 امتیاز)
من قبل از سربازی در شرکت یکی از اساتید دانشگاهیم کار میکردم ولی بیمه ای برای من واریز نشده است. حال به خاطر احترامی که ما بین من و استادم وجود دارد قصد شکایت از شرکت استادم را ندارم که سابقه بیمه ای خود را پس بگیرم.

آیا راه دوستانه تری وجود دارد یا خیر؟ مثلاً از خود استادم درخواست نامه ای برای اداره تامین اجتماعی نمایم و ذکر شود که قبلاً در این شرکت مشغول به کار بوده ام.
3 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

نامه بگیرید که چی بشود ، حق بیمه را کی بدهد . اگر استادتان دوستانه می دهد (23 درصد حقوق) که هر روشی بهتر است انجام دهید . وگرنه باید به اداره کار شکایت کنید .

با تشکر