در بیمه بیکاری توسط (200 امتیاز)
۱۵سال سابقه کاردارم با بیمه اجباری قبلا یک سال بیکاری گرفتم،

سوال  اول در صورت بیکاری ایا ۲سال دیگه بیمه بیکاری به من میدهند،

سوال دوم:حقوق  فعلی من ۱۵۰۰است دارای سه فرزند، با توجه به ۵۵ درصد و افراد تحت تکفلم چقدر حقوق بیکاری به من میدهند و ایا سالیانه افزایش میابد یا سال جدید حداقل اداره کار میدهند؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

در صورتی که بیمه اجباری شما ( یعنی بدون در نظر گرفتن بیکاری قبلی ، اختیاری مشاغل ازاد و سربازی ) بین 10 تا 15 سال باشد 26 ماه بیکاری تعلق خواهد گرفت و با در نظر گرفتن اینکه یکسال دریافت کردید مدت استحقاق شما 14 ماه خواهد شد

برای سوال دوم ، با داشتن میانگین دستمزد ذکر شده و داشتن 4 نفر تحت تکفل ( 3 فرزند و یک همسر) حدود 1200 دریافتی خواهید داشت

در صورتی که حقوق دریافتی شما کمتر از حداقل دستمزد سال کارگری باشد افزایش خواهد یافت و در غیر این صورت افزایشی نخواهد داشت