در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
بنده 13 ماه سابقه بیمه در یک شرکت که جمع حقوق و مزایا قبل از کسورات 25.000.000 ريال است . سابقه بیمه 9 ساله .حقوقی که بابت بیمه بیکاری به من میدهند چقدر می باشد ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

مبلغ آن ۵۵ درصد میانگین دستمزد مشمول حق بیمه سه ماهه آخر شما است که از حداقل حقوق مصوب سالانه کمتر نخواهد بود و علاوه بر آن به ازای هر یک از افراد تحت تکفل (حداکثر تا ۴ نفر) ۱۰ درصد حداقل دستمزد  نیز به آن افزوده می‌شود. البته مشروط به اینکه از 80 درصد میانگین بیشتر نباشد.