در بیمه بیکاری توسط
مدت سابقه ومدت دریافتی بیمه بیکاری چند ماه است؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

از6ماه سابقه لغایت 24ماه سابقه                 برای مجردین 6ماه و           برای متاهلین یامتکفلین 12ماه میباشد
از25ماه سابقه لغایت120ماه سابقه                              12ماه                  18
از121ماه سابقه لغایت180ماه سابقه                            18ماه                  26
از181ماه لغایت 240ماه سابقه                                  26ماه                  36
از240ماه سابقه به بالا                                            36ماه                  50
مدت زمان دریافتی مقرری بیکاری می باشد
باید در نظر داشت سوابق اجباری مشمول 3 درصد بیکاری مبنای دریافت مقرری بیکاری می باشند و سوابقی همچون بیمه های اختیاری و مشاغل ازاد، سوابق سایرصندوقها ، سابقه سربازی و جبهه، سابقه بیکاری دریافتی قبلی و.. در محاسبه سوابق مدنظر گرفته نمیشود