در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
با سلام من ۳۵ ماه سابقه کارو بیمه دارم. با دریافتی  یک میلیون و صد هزار تومن....
میخام بدونم چه مدت بیمه بیکاری بهم تعلق میگیره و ماهی چقدر، با توجه ب اینکه دریافتی من از شرکت با لیست که به بیمه رد میشه یکی هست...
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
18ماه بیمه بیکاری به شما تعلق میگیرد.وبه شرط داشتن شرایط تا سقف 80درصد میزان واریزی ،مستمری پرداخت میگردد.در هر صورت از حداقل قانون کار کمتر نخواهدبود.