در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)

چنانچه کارفرمایان از بیمه نمودن کارگران خودداری نموده و کارگران نیز جهت رسیدگی به مراجع حل اختلاف مراجعه نمایند و پس از رسیدگی قانونی ،مراجع به استناد ماده 18 قانون کار به صدور رای در خصوص احراز سابقه کار اقدام نمایند و کارفرما را مکلف به پرداخت حق بیمه ایا کارکرد شاکی می نماید ،

آیا این آرا در شعبات تامین اجتماعی به عنوان مدارک قانونی محسوب می گردد و ضمانت اجرایی دارد؟

آیااین افراد مشمول بیمه بیکاری می  گردند؟

ماده ۱۸  قانون کار

چنانچه توقیف کارگر به سبب شکایت کارفرما باشد و این توقیف در مراجع حل اختلاف منتهی به حکم محکومیت نگردد ، مدت آن جزو سابقه خدمت کارگر محسوب می شود و کارفرما مکلف است علاوه بر جبران ضرور و زیان وارده که مطابق حکم دادگاه به کارگر می پردازد ، مزد و مزایای وی را نیز پرداخت نماید .
تبصره- کارفرما مکلف است تا زمانی که تکلیف کارگر از طرف مراجع مذکور مشخص نشده باشد ، برای رفع احتیاجات خانواده وی ، حداقل پنجاه درصد از حقوق ماهیانه او را به طور علی الحساب به خانواده اش پرداخت نماید

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام بله ،آرا مراجع حل اختلاف به عنوان یکی از مدارک مستند جهت احتساب سوابق بیمه شدگان محسوب می گردد و به استناد ماده148قانون کار کارفرمایان مکلف اند بر اساس قانون تامین اجتماعی نسبت به بیمه نمودن کارگران خود اقدام نمایند. همچنین ماده36قانون تامین اجتماعی کارفرما را مسئول پرداخت حق بیمه سهم خود و بیمه شده به سازمان می داند و تاخیر کارفرما در پرداخت حق بیمه یا عدم پرداخت آن رافع مسئولیت و تعهدات سازمان در قبال بیمه شده نخواهد بود و آرا مراجع حل اختلاف قانون کار بعنوان مدارک قانونی محسوب شده و این افراد با دارابودن سایر شرایط مندرج در قانون مشمول بیمه بیکاری خواهند بود.