در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
من بعد از 4 و نیم سال سابقه کار در شرکت جدیدی مشغول کار شدم ولی بعد از 4 ماه شرکت دچار مشکلاتی شده و مجبور به اخراج من شد.

برای گرفتن بیمه بیکاری مراجعه کردم بهم گفتند باید از کارفرما شکایت کنم تا بیمه بیکاری بهم تعلق بگیره.

 با توجه به مشکلاتی که برای کارفرمام پیش اومده نمیخوام براشون مشکل جدید ایجاد کنم.

 راهکار چیه. آیا بدون شکایت میتونم بینه بیکاری بگیرم. شرکت یه شرکت خصوصیه. مهندسین مشاور
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

باید شرکت گواهی عدم نیاز به شما داده باشد که این موضوع در اداره کار بررسی خواهد شد و با وجود طرفین و یا  نمایندگان طرفین موضوع بررسی می شود . نهایتا در ابتدا بحث بازگشت به کار مطرح می گردد که شکایت از کارفرما را ناگریز می کند .

با تشکر