در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

ممکنه بفرمائید آیا امکان استفاده بیمه بیکاری در چند مقطع وجود دارد یا خیر، مثلا دو سال بیمه بیکاری داشته باشی دو تا یک سال جدا از هم استفاده کنیم

با تشکر
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

با سلام . با توجه به سابقه تان می توانید از بیمه بیکاری استفاده کنید . در صورت احراز شرایط مشکلی ندارد ولی نهایتا با بیشترین سابقه ممکن برای افراد متاهل نهایتا 52 ماه است .

با تشکر