در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)
فرض کنید شخصی 140 ماه سابقه دارد و 15 ماه مقرری بیمه بیکاری دریافت کرده باشد . سپس مجدداً مشغول به کار شده و بعد از گذشت یکسال از شروع مجدد کار ،دوباره به صورت غیر ارادی بیکار شده باشد .

آیا قانون 10 سال یکبار مانع دریافت مجدد بیمه بیکاری می گردد؟ قانون 10 سال یکبار رو بیشتر توضیح بدید ،ممنون میشم .
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
آیا قانون 10 سال یکبار مانع دریافت مجدد بیمه بیکاری می گردد؟ قانون 10 سال یکبار رو بیشتر توضیح بدید ،ممنون میشم ؟؟؟

قانونی به این نام وجود ندارد

بیکاری شما در کمیته مشترک اداره کار و تامین اجتماعی بررسی و درصورت تائید شما مشمول دریافت مقرری بیکاری خواهید شد

لازم به ذکر است مدت بیکاری قبلی شما از استحقاق دریافتی فعلی شما کسر خواهد شد، بدین  صورت که اگر مدت استحقاق دریافتی فعلی شما 26 ماه باشد و 15 ماه قبلا استفاده کرده باشید ، در حال حاضر امکان استفاده به مدت 11 ماه را خواهید داشت