در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)
باسلام,من از ابتدای سال ۹۵ زمان ۵۰ ماه امتیاز بیمه بیکاری گرفتم که ۹ماه استفاده کردم و در سه ماهه زمستان ۹۵رفتم یک شرکت تولیدی مشغول بکار شدم و بیمه بیکاری را خودم قطع کردم.متاسفانه نتونستم تو شرکت تولیدی ادامه کار بدم و از ابتدای سال ۹۶مجددا بیکار شدم ,

آیا میتونم دوباره از ادامه بیمه بیکاری ام استفاده کنم یا اینکه دیگه امکان پذیر نیست؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام هر بیمه شده ای در طول 25سال پرداخت حق بیمه میتواند 5سال بیمه بیکاری استفاده کند اما به شرط آنکه درآخرین کارگاه یکسال پرداخت حق بیمه داشته باشد حال با توجه به سابقه شما نظر کمیته مهم است که دوباره شما را جهت بیمه بیکاری معرفی کند بستگی دارد