در حادثه ناشی از کار توسط (140 امتیاز)
سلام و خسته نباشید خدمت شما قربان من یک سال هست که  بیمه عمر ایران(( بیمه مان)) دارم و شش سال هم بیمه تامین اجتماعی دارم متاسفانه در محل کارم سر ساختمان دستم آسیب دیده و یکی از انگشت دستم تاندوم پاره کرده و دو تا از انکشتم هم بخیه خورده در ضمن بنده بیمه تامین اجتماعی هم دارم و هزینه بیمارستان را با بیمه تامین اجتماعی پرداخت کردم آیا بیمه عمر بنده هزینه بیمارستان را پرداخت میکنه یا نه؟
و بیمه عمر بابت عملی که به دستم شده جدا از این که هزینه بیمارستان کردم خسارتی بابت از کار افتادکی جزئی
 که یکی دو ماه من از کارم موندم و هیچ کونه در آمدی ندارم خسارتی بهم میده یا نه؟
و بیمه عمر بنده بر چه مبنایی خسارت بهم پرداخت میکنه یعنی برای هر بخیه که به دستم خورده خسارت پرداخت میکنه؟

 یا بیمه عمر من هیچ کونه خسارتی را جبران نمیکنه ؟

آیامحل کارم که من درآنجا مشغول کار.کارگری هستم  و دستم درآنجا آُسیب دیده و طبق نظریه دکتر که به من یک ماه استراحت داده آیا شرکت که درآنجا مشغول به کارم حقوق این یک ماه راب هم میده یا نه ؟

درضمن من باید چه اقداماتی انجام بدهم که این یکی دو ماه که خانه نشین شدم و هیچ درآمدی ندارم  هم از بیمه تامین اجتماعی وهم از بیمه عمر خودم خسارت بگیرم ؟

لطفاتمام سوالاتم راجداجداپاسخ بدهیدتابتوانم منظورشماراراجب سوالی که کردم بفهم ممنون ازلطف وزحمتهای شما
سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بیمه تامین اجتماعی را بنده جواب می دهم . در صورتیکه به علت حادثه ناشی از کار استراحت کرده اید با گواهی پزشک معالج و تایید شورای پزشکی تامین اجتماعی می توانید هزینه ایام استراحت در خانه را از تامین اجتماعی گرفته و این ایام به مثابه ایام بیمه پردازی خواهد بود . در صورتیکه آسیبی به شما وارد شده که خوب نشده است در صورتیکه درصد از کارافتادگی شما از 10 درصد بیشتر باشد می توانید از غرامت نقص عضو ، مستمری ازکارافتادگی جزئی یا ازکارافتادگی کلی استفاده کنید  البته احتمالا مشکل بدنی شما خوب شده است و چنین چیزی در مورد شما صدق نمی کند .

بیمه عمر را کارشناسانش باید نظر دهند هر چند شرایط و موارد تحت پوشش هر بیمه عمر با دیگری متفاوت است و باید شرایط بیمه عمر شما (ظاهرا بیمه مان) را دقیقا بررسی کنید .

با تشکر