در حادثه ناشی از کار توسط (110 امتیاز)
باسلام.من دریک شرکت درعسلویه کارمیکنم.و شرکت برای دهه فجر پارسال یک سری مسابقه برگزار کرد. فوتبال. والیبال. پینگ پنگ. دو .طنابکشی .ما تو طناب کشی شرکت کردیم و اسیب دیدیم رباط سلیبی زانوی چپ پاره شد و مینیسکش هم همینطور ک عمل کردم و فیزیوتراپی رفتم و 3 ماه استراحت کردم. میخاستم بدونم اگه برم شکایت کنم دیه ب من تعلق میگیرد و چ مقدار هستش؟شرکت بیمه مدنی هستش.
فقط نگرانی من دراین مورد هست که چون در حین کار نبوده ب من چیزی ندهند و مرا مقصر کنن.
ممنون میشم راهنماییم کنید.باتشکر...
3 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

از نظر قانون تامین اجتماعی چنین اتفاقی حادثه ناشی از کار نیست . در مورد بیمه های حوادث شرکت های بیمه تجاری نظری ندارم و احتمالا با توجه به نوع بیمه نامه این موضوع تفسیر می گردد.

با تشکر