در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
با سلام و احترام

ضمن تشكر از سايت بسيار خوب و مفيدتان، من ٣ سال در يك شركت خصوصي كه البته ثبت نشده و ماليات و بيمه و ... رد نميكرد مشغول بودم، اين شركت براي هيچ كدام از نيروهاي خود از ابتداي شروع به كارش حقوق كار و وزارت كار شامل حق بيمه، عيدي، سنوات، مرخصي ماهانه و ... را رعايت نکرده و اخر هر ماه پس از واريز حقوق هر فرد از وي امضا ميگرفت كه كليه حق و حقوق خود شامل بيمه،سنوات و ... را دريافت نموده و هيچ ادعايي نداشته و ندارم.

من مدير فروش و جزء سمت هاي مهم شركت بودم هيچ قراردادي بين ما نبوده نه فيش حقوقي نه برگه اي هيچي فقط ماه به ماه حقوق ثابت و پورسانت من رو واريز ميكردن كه هر ماه متفاوت ميشد.

 من اسفند ٩٢ مشغول به كار شدم و دي ٩٥ خارج شدم و روز اخر فقط از من همين امضا و اثر انگشت را گرفتم مه كليه حق و حقوق خود شامل بيمه،سنوات، عيدي و .. را ....

حالا براي دريافت ويزاي شنگن و خروج كشور به دليل عدم سابقه كاري دچار مشكل شدم ايا ميتوانم نسبت به دريافت حق بيمه و يا حتي اثبات ٣ سال بيمه كار و اينكه من ٣ سال اونجا كار كردم اقدام كنم؟

با توجه به اينكه هيچچچ نيرويي اونجا هيچ قانون وزارت كاري براش رعايت نميشه، شركت ثبت نشده، ملك مسكونيه، ماليات رد نميشه و ...

ممنون از لطف و مساعدت شما
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام باتوجه به اینکه شما میفرماییددر شرکت مشغول بکار بودید وکارفرما همه ماهه حقوق شما را بحسابتان واریز میکرده لذا کلیه مبالغی که واریز شده پرینت بانکی گرفته واداره کار مراجعه ونسبت به تنظیم دادخواست اقدام ودر هییت تشخیص تقاصای بازرسی کار کرده واعمال ماده ۱۴۸ قانون کار را انجام وخود شما راسا به بازرسی شعبه مراجعه وتصای بازرسی سیستماتیک از شعبه نمایید وموصوع کلا به نفع شما حل خگاهد شد ...ایمانی