در لیست بیمه توسط (1,340 امتیاز)
من تا بهمن‌ماه جایی کار می‌کردم. قرارداد یک‌ساله داشتم اما خودم کار را ترک کردم و تا آخر قرارداد که آخر امسال بود نماندم. آیا #عیدی و #سنوات زمان تسویه به من تعلق می‌گیرد؟
1 پاسخ
توسط (1,340 امتیاز)

بهترین پاسخ

عیدی به میزانی که قانون کار تعیین کرده است (تا سه برابر حداقل حقوق) از پرداخت حق‌بیمه معاف است و به شرطی که از یک دوازدهم معافیت سالانه کمتر باشد از پرداخت مالیات نیز معاف است،

براي بخش دوم سوالتون:
‍عیدی بله، ولی حق سنوات با ترک کار و عدم رعایت ترتیبات استعفا تعلق نمی‌گیرد. ترک کار زمانی است که کارگر بدون اجازه و به‌طور خودسرانه رابطه کاری خود را قطع ‌کند یا از کارفرمای خود مجوز کتبی یا شفاهی بابت مرخصی دریافت نکرده باشد.

❌مراجع حل اختلاف وزارت کار موارد ترک کار را مشمول دریافت حق #سنوات نمی‌دانند.