در سایت و سامانه وزارت کار توسط (-1,060 امتیاز)
منظور از دستگاه مجری در طرح کارورزی چه سازمانی هست
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام بر اساس ماده 1 و ماده 9 آیین نامه اجرایی طرح کارورزی

دستگاه مجری
هر یک از دستگاه های اجرایی دولتی، نهادهای عمومی غیر دولتی یا نهادهای انقلاب اسلامی می باشد که بر اساس این آیین نامه و ضوابط کلی ابلاغی دستگاه ناظر نسبت به اجرای طرح اقدام می نماید.

وظایف دستگاه مجری

 پیگیری و برنامه ریزیهای لازم را بهمنظور پیش بینی بودجه اجرای طرح در لایحه بودجه سنواتی خود به عمل آورده و پس از تبادل موافقتنامه با سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و اخذ بودجه آمادگی خود را برای اجرای طرح همراه با ارائه جدول توزیع استانی به دستگاه ناظر اعلام نماید؛
ضمن انعقاد تفاهمنامه با دستگاه ناظر بهمنظور اجرای طرح، نسبت به واریز منابع مالی مربوط، متناسب با ظرفیت پیش بینی شده آموزش کارورز به حساب مشخص شده در صندوق/ بانک مندرج در تفاهمنامه اقدام نماید؛
از طریق پورتال رسمی و رسانه های تخصصی دستگاه و همچنین با ابلاغ آیین نامه و دستورالعمل های مربوط به واحدهای تابعه استانی و بنگاه هایی که مجوز فعالیت آنها را صادر نموده، در خصوص ضوابط و فرآیندهای اجرای طرح اطلاع رسانی نموده و مشارکت حداکثری انها را جلب نماید
ضمن هماهنگی با دستگاه ناظر جهت تهیه و تنظیم فرم های ارزیابی و نظارت بر اجرای طرح فرم های مذکور را جهت اقدام به مجریان استانی ابلاغ نماید؛
در خصوص جمع بندی گزارشهای ارزیابی و نظارت مجریان استانی اقدام و در قالب گزارشهای فصلی به دستگاه ناظر ارائه نماید؛
در طول اجرای طرح ضمن اخذ بازخورد از واحدهای تابعه استانی خود در خصوص آیین نامه، با تشکیل کارگروه های کارشناسی پیشنهادات واصله را بررسی و پس از جمع بندی به دستگاه ناظر اعلام نماید؛