در سایت و سامانه وزارت کار توسط (-1,060 امتیاز)
منظور از دوره کارورزی در طرح کارورزی چه مدت هست
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بر اساس ماده 1 و ماده 7 آیین نامه اجرایی طرح کارورزی

  • دوره کارورزی
    دوره زمانی معینی است که طی آن کارورز نسبت به، تبادل دانش، کسب تجربه و ارتقاء مهارت در واحد پذیرنده طبق استانداردهای آموزشی مصوب اقدام می نماید.

ماده ۷ کارورزی

طول دوره کارورزی حداقل ۶ ماه و حداکثر ۱۲ ماه برای هر کارورز بر اساس استاندارد های مصوب آموزشی مهارت تعیین می گردد.

  • تبصره۱ : مدت آموزش در هر ماه ۱۴۰ ساعت تعیین میگردد، ساعات آموزش در هر روز حداقل ۶ و حداکثر ۸ ساعت تعیین می گردد.
  • تبصره ۲: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور موظف است ظرف مدت یک ماه پس از تصویب این آیین نامه نسبت به تهیه استانداردهای آموزشی اقدام و مراتب را به نحو مقتضی به اطلاع دستگاه های مجری و ناظر استانی و سایر افراد و نهادهای ذیربط برساند.