در سایت و سامانه وزارت کار توسط (-1,060 امتیاز)
برای اشتغال در طرح کارورزی چه شرایطی باید داشته باشیم
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

1-سپری شدن کمتر از 30 ماه از فارغ التحصیلی کاردانی فنی ،مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد
2-حداکثر سن 26 سال برای کاردان فنی،28 سال برای مقطع کارشناسی و 30 سال برای مقطع کارشناسی ارشد
3-عدم اشتغال یا تعهد به اشتغال در سایر موسسات و سازمانها و نداشتن هرگونه منعی (نظام وظیفه – توانایی جسمی – اشتغال به تحصیل یا کار، ایاب و ذهاب و غیره ) برای حضور در واحد پذیرنده در طول کارورزی.
توضیح 1: برای افرادی که خدمت نظام وظیفه را انجام داده اند ،طول مدت آ ن به حداکثر زمان فارغ التحصیلی و سن پذیرش برای کارورزان اظافه خواهد شد.
توضیح 2 : پذیرش کارورز در رشته های فنی و مهندسی و سایر رشته های مرتبط با تکنولوژی های نوین ( بیوتکنولوژی ، میکروالکترونیک و ...) در صورتی که مورد نیاز واحد پذیرنده کارورز باشد اولویت خواهد داشت و حداکثر 6 ماه می تواند به طول زمانهای یاد شده در یند های 1 و 2 اضافه شود.
توضیح 3:افراد متاهل برای کارورزی در اولویت قرار دارند و تسهیلات یاد شده در توضیح 2 شامل آنها نیز خواهد شد.
توضیح 3: برای افرادی که بیش از 6 ماه از تسهیلات طرح استفاده کرده اند امکان استفاده مجدد مهیا نمی باشد.