در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام
برای تبدیل وضعیت از پیمانکاری به عقد قرار داد با خود شرکت برق .بایستی حداقل پنج سال بیمه داشته باشن بعصی از پرسنل جعل کردن مثلا یک سال جعل داشته  و کسی هم متوجه نشده.ایا بعد از گذشت پنج سال میتواند مدارک و بررسی کنن.وایا با مشخص شدن جعل شرکت میتواند پرسنلی که جعل داشتند را از کار برکنار کنند یا اخراج کنن ممنونم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام برای ارتقا ورشد وضعیت ویا برای هر کاری جعل انجام بگیرد هم کارفرما میتواند شما رو اخراج کند وهم شما رو به دادگاه جهت جعل معرفی نماید