در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
درود بر شما
من از تاریخ 94/9/4 در شرکتی مشغول به کار هستم و تا پایان سال 95 قرار داد دارم. ولی این بخش از شرکت به دلایلی در حال تعطیل شدن می باشد ولی هنوز کاملا مشخص نشده است. هم اکنون در شرکت دیگری قرارداد امضاء کرده ام ولی هنوز مطمئن نیستم که و از شرکت اول استعفا نداده ام .
سوال اینجاست اگر تا پایان سال در هر دو شرکت باشم مشکلی ایجاد میشود با توجه به این که هر دو شرکت بیمه هستم ؟! اینکه جریمه ای دارد؟! برای چه کسانی ؟! تحت چه شرایطی ؟؟
سپاسگذارم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام خیر جریمه ندارد. در صورتی که شما در چند جا کار می کنید و درصورتی مجموع حقوق دریافتی شما کمتر از 7 برابر حداقل حقوق باشد کارفرما باید حق بیمه مربوطه را به تامین اجتماعی واریز نمایید در غیر اینصورت جریمه می شد.

ماده ۳۴ قانون تامین اجتماعی

در صورتی که بیمه شده برای دو یاچند کارفرما کار کند هر یک از کارفرمایان مکلفند به نسبت مزد یا حقوقی که می‌پردازند حق بیمه سهم بیمه شده را از مزد یا حقوقاو کسر و به انضمام سهم خود به سازمان پرداخت نمایند.

اطلاعات تکمیلی :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی