در قانون کار و قرارداد کار توسط
سلام....

اینجانب سال 89 با آزمون ورودی و طی نمودن کلیه مراحل گزینش و طب صنعتی به استخدام وزارت صنعت معدن تجارت در آمدم در قالب قرارداد استخدام آیین نامه تبصره 16 معادن و فلزات قدیم......که برگرفته از خدمات کشوری است و در ماده 9 کارفرما را ملزم نموده پس از طی شدن مدت آزمایشی که از 6 ماه تا حداکثر 2 سال است یا با مستخدم تسویه کند یا وی را به مستخدم دائم یا رسمی تبدیل نماید....

حال سوال من اینه که آیا کارفرما می تواند بعد از گذشت 6 سال به بهانه بستن قرارداد در قالب قانون کار ما را ملزم به امضائ قرارداد موقت قانون کار کند...ضمن اینکه 3 سال است که ما هیچ گونه قراردادی امضا نکرده اییم و کما فسابق حقوق و مزایا مانند قبل برقرار بوده و مشغول بکار می باشیم

متشکرم
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

باسلام چنانچه امضای قرارداد شما به معنی تغییر وضعیت و رسمی شدن شما باشد حق انتخاب صندوق باشماست،و می توانید بین صندوق تامین اجتماعی و صندوق کشوری امتخاب کنید،در صورت اطلاع بیشتر تماس حاصل نمایید