در پرداخت حق بیمه توسط (180 امتیاز)
سلام . کارگاه مشمول کمک دولت هستیم کلا 10 نفریم که 5 تامون ماده 80 ، نحوه محاسبه حق بیمه به چه صورته؟

توی فرمول داره تعداد مازاد بر 5 نفر منظورش چیه؟

وقتی دستمزد رو در 20% ضرب کردیم بعد در چه عددی باید ضرب کنیم؟

البته در جریان هستم که ماده 80 حذف شده در رابطه با پارسال میپرسم چون حس میکنم لیست بیمه رو با مبالغ بالاتر ارسال و پرداخت کردم

ممنون میشم راهنمایی کنین
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

  1. کارگاه های مشمول کمک دولت تا 5 نفر کارگر (معافیت 20٪ سهم کارفرما)
    1. برخی از کارگاه های تولیدی بمانند کشاورزی/دامداری که سهم کارفرما از اعتبارات بودجه دولتی تامین شده و کارفرما از پرداخت 20٪ سهم خود معاف است.
    2. در زمان تنظیم لیست این قبیل کارگاه ها، می بایست مقدار سهم کارفرما صفر منظور شود.
    3. موضوع کارگاه های خانوادگی برای این نوع کارگاه ها نیز برقرار است.
    4. چنانچه کارگاهی بیش از 5 نفر کارگر داشته باشد، آنگاه کارفرما موظف است مبلغی را به عنوان سهم کارفرما که طبق فرمول زیر محاسبه می شود به عنوان 20٪ سهم خود در لیست درج نماید
      1. مجموع دستمزد ماهانه و مزایای مشمول * 20٪ * تعداد مازاد بر 5 نفر ÷ تعداد کل بیمه شدگان
      2. مثال: چنانچه کارگاهی شامل 7 بیمه شده باشد که حقوق و مزایای پرداختی به تمامی بیمه شدگان A ریال باشد آنگاه سهم کارفرما مطابق محاسبه زیر بدست خواهد آمد:
        1. A * %20 * 2 ÷ 7
  2. کارگاه های مشمول بند «و» ماده (80)
    1. به کارگاه هایی گفته می شود که بیمه شدگان آن از سوی مراجع ذی صلاح و دفاتر کاریابی معرفی شده و کارفرما می تواند از این مزایا در سهم خود بهره مند شود.
    2. استفاده از اين مزايا براي کارگاه های خانوادگی مستثني مي باشد.
    3. سهم کارفرما در این نوع کارگاه ها متفاوت از دیگر کارگاه ها است. بدین صورت که سهم کارفرما برای مشمولین ماده 80 برای سال 1394، 10٪ و براي غيرمشمولين به صورت 20% محاسبه می شود.
    4. فرمول محاسبه سهم کارفرما:
      1. مجموع دستمزد ماهانه و مزایای متعلقه برای بیمه شدگان غیرمشمول ماده 80 = Z
      2. مجموع دستمزد ماهانه و مزایای متعلقه برای بیمه شدگان مشمول ماده 80 = Y
      3. [Z * %20] + [Y * %10] = سهم کارفرما

اگر اضافه پرداخت کرده باشید در حساب کارگاهتان باقی می ماند .

با تشکر