در پرداخت حق بیمه توسط (120 امتیاز)
محاسبه حق بیمه به صورت آزاد و طبق ماده 80 به چه صورت است؟

آیا به این صورت صحیح است یا خیر
ماده هشتاد=20 درصد -  سهم بیمه شده=7درصد، سهم کارفرما=18 درصد، بیمه بیکاری=3 درصد
  آزاد=30 درصد-  سهم بیمه شده=7 درصد، سهم کارفرما=20 درصد، بیمه بیکاری=3درصد
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

در ماده 80 که اکنون دیگر وجود ندارد بستگی به سال ، حق بیمه کارفرما مبلغ مشخصی است . موردی که شما نوشته اید اشتباه است . در 6 سالی که این ماده مورد استفاده قرار گرفت سهم بیمه کارفرما از 2 تا 10 درصد افزایش یافت . بیمه آزاد را درست نوشته اید .

با تشکر