در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (109,850 امتیاز)
سلام

کارگری به دلیل اعتیاد موادمخدر مدتی در کارگاه حاضرنشده است پس از بهبودی جهت اشتغال مجدد به کارگاه مراجعه کرده است ولی کارفرما از پذیرفتن وی خودداری می نماید آیااین کارگر استحقاق دریافت مزایای حق سنوات را داراست؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

صرف نظر از اینکه اعتیاد به مواد مخدر،حمل ونگه داری آن قانونا جرم شناخته می شود ،چنانچه اقدام کارگر نسبت به قطع رابطه کاری و مزدی باکارفرما به تشخیص مراجع حل اختلاف از مصادیق قصور موضوع ماده27قانون کار شناخته شود صدور رای بابت مزایای سنوات خدمت به میزان مقرر در ماده قانونی فوق خواهد بود.