در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (109,610 امتیاز)
سلام

کارگری به دلیل بیماری مدتی را در کارگاه حاضرنشده است از آنجاکه کارگرمزبورمتاسفانه بیمه نشده ،سازمان تامین اجتماعی بیماری وی را تایید ننموده است، مدت عدم حضور در کارگاه چه وضعی خواهدداشت و آیا کارفرما می تواند از اعاده به کار وی خودداری کند ؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

اگرعدم توانایی انجام کار کارگر که به دلیل بیماری در کارگاه حاضرنمی شود به طریقی غیر از تاییدسازمان تامین اجتماعی برای مرجع حل اختلاف احراز گردد مدت مزبور در حکمایام تعلیق بوده و پس از رفع تعلیق باحکم مراجع مذکور کارفرمامکلف به اعاده کارگر به کارخواهدبود.