در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
شخصی قائم مقام شرکت است و بنابه دستور مدیرعامل کارگزینی حکم فسخ قرارداد  وی را یک ماه قبل به وی ابلاغ شده است آیا وی می تواند شکایت کند و بازگشت به کار کند و در صورت بازگشت آیا همه حق بیمه وی را باید بدهیم؟

سوال بعد اینکه باید سمتش را از وی بگیریم سپس فسخ قراردادکنیم
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
خیر هیچ ربطی ندارد

میتواند در صورت اخراج شکایت و درخواست بازگشت بکار نماید مشروط بر اینکه قراردادی نباشد وقراردادش تمام نشده باشد در صورت اتمام قرارداد عدم همکاری موجه میباشد وامکان بازگشت بکار وجود ندارد و فقط کارفرما باید نسبت به تسویه حساب وپرداخت مزایایی ضمن وپایان کار نامبرده اقدام نماید وم یتواند بعد آن از بیمه بیکاری استفاده نماید

در صورت رای بازگشت بکار بدلیل عدم داشتن قرارداد کلیه مبلغ بیمه به عهد کارفرما ممیباشد