در قانون کار و قرارداد کار توسط (109,610 امتیاز)
آیا عنوان تعلیق به ایام بازداشت و توقیف کارگری  که در مراجع قضایی به دلیل اتهام منتسبه محکومیت یافته است قابل اطلاق است؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

تعلیق قرارداد کار و نیز بازگشت کارگر به کارسابق پس از رفع تعلیق و الزام کارفرما به اعاده وی (ماده20)صرفا در مواردیست که توقیف کارگر منتهی به حکم محکومیت وی در مرجع صالحه نشده باشد و در مواردی که توقیف منجر به محکومیت کارگر  می گردد نه اطلاق  حالت تعلیق به ایام توقیف و نه اجبار کارفرما به اعاده به کار مستند قانونی نخواهد داشت و در حالت اخیر اولا آثارحقوقی مربوط به خاتمه قراردادکار به تاریخ آغاز بازداشت کارگر برگشت نموده و به عبارت دیگر تاریخ خاتمه رابطه کارگری و کارفرمایی همان تاریخ بازداشت خواهد بود و ثانیا در واقعه حقوقی خاتمه قرارداد به نظر نمی رسد که اراده هیچ یک از طرفین آن دخالتی داشته باشد و در نتیجه اطلاق ترک کار،استعفا و یا اخراج نیز به آن فاقد وجهه منطقی و حقوقی خواهد بود.