در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر ...در مورد مشاغل سخت سوال داشتم..

بنده بیشتر از  12 سال متوالی رفتگر بودم در شهرداری و کل سابقه ام 16 سال می باشد ... برای سختی کار در سایت مشاغل سخت و زیان آور درخواست دادم...الان وضعیت درخواستم تایید نوشته شده ... خواستم بدونم باید چیکار کنم الان؟

ممنون بابت راهنمایی ...باشکرفراوان
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام شما در صورتی میتوانید بازنشسته شوید که سنتان 60سال باشد درغیراینصورت این تاییدیه به درد شما نمیخورد چونکه 12سال سابقه که تایید شده با ارفاق میشود 18سال و4سال هم بعد 12دارید که جمعا میشود 22سال وبا 22سال با60سال میتوانید بازنشسته شوید