در سختی کار و مشاغل سخت توسط (110 امتیاز)
سلام/

باعرض شرمندگی اگر در سایت بررسی مشاغل سخت و زیان آور بخواهم ثبت نام کنم آیا می توانم شغلهایی که در فرم چهار مربوط به سختی کار را که کمیته استانی تائید نموده و در حال حاضر مورد تائید تامین اجتماعی منطقه نمی باشد را به جمع سابقه اضافه و ثبت نام کنم؟

 یا باید فقط شغلهایی که قبلا" به آنها سختی کار خورده و در فرم چهار ذکر نشده است را ضربدر یک و نیم کنم و ثبت نام نمایم

 درضمن آیا ثبت نام در سایت بررسی مشاغل سخت وزیان آور ضرری برای من ندارد و من را به دلیل فرمهای چهار و تائید نبودنش توسط تامین اجتماعی به دردسر نمی اندازد

 لطفا" درصورت امکان راهنمائی نمائید باتشکر
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
فرم شماره 4 به منطوراعتراض به ارای بدوی کمیته سخت وزیان اورتکمیل میگردد، چنانچه بخشی ازآرای کمیته بدوی مورداعتراض باشدبندهای مرتبط بایستی اعتراض گردد.استفاده ازمزایای حمایتی مذکورسوابق شمایکسال  ، یکسال ونیم محسوب میگرددو4درصد حق بیمه اضافی بعهده کارفرما میباشد