در سختی کار و مشاغل سخت توسط (180 امتیاز)
با سلام. میخواستم بدونم وقتی در سایت ثبت نام مشاغل سخت و زیان اور وارد میشم صفحه ی اول نوشته کل سابقه که طبیعتا منظورش سابقه عادی و سخته و صفحه دوم که میری  زیر جدول مشاغل ادعایی جمع سابقه سخت رو میزنه؟ چرا باید مدت سابقه وارد شده در صفحه اول برابر مدت سابقه محاسبه شده در صفحه دوم باشد؟ چون اگه برابر نباشه ارور میاد
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام خطای مورد نظر زمانی اعلام می‌شود که در صفحه دوم، سوابق ادعایی شما از سابقه کل در صفحه اول بیشتر باشد