در قانون کار و قرارداد کار توسط (110 امتیاز)

باسلام همسربنده مدت هشت ماهه که دریک شرکت برنامه نویسی گیم مشغول به کاره باتوجه به اینکه ایشون فرزند شهید هستند وصرفا بخاطر علاقه زیادشون به این حرفه وارد ابن شغل وشرکت شدند وازهمان روز اول طی صحبتی که کردند کارفرماازپرداخت حق بیمه خودداری کرد وبارضایت همسربنده اونم ازسرناچاری از حقوقشون کل حق بیمه روبه جای کارفرمامیدادن

الان بخاطر مشکلی که تو پروژه ای که همسر من برنامه نویس اصلیش بوده کارفرما میگه که اگه این مشکل حل نشد دیگه نیا

باتوجه به اینکه تا شهریور قرارداد دارن حالا اگر کارفرما به این خواستش ادامه بدن ما میتونیم ازشون شکایت کنیم؟

ایا کارفرما میتونه این دلیلو بیاره که به دلیل ناتوانی درانجام کارقرارداد و فسخ کرده؟

این مساله تو قرارداد قید شده که اگه کارگر توانایی نداشته باشه میتونه فسخ کنه.

اگه همسر بنده بیکاربشن شرایط زندگیمون خیلی بد میشه لطفا راهنمایی کنید

یه مساله دیگه اینکه همسرم بخاطر راه دور بعضی صبحا دیر میرسه ولی ازونور یکی دو ساعت بیشتر میمونه کارفرما میتونه از ین مساله استفاده کنه برای اخراج؟

ادمین : لطفا سوالات خود را به صورت جداگانه بپرسید تا سریع تر و دقیق تر پاسخ را دریافت نمایید

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
فسخ یکجانبه قرارداد کار با مدت موقت از سوی هیچکدام از طرفین قابل فسخ نیست.وبا اخراج کارگر تقاضای بازگشت بکار دهید.