در قانون کار و قرارداد کار توسط (110 امتیاز)
با سلام
من تقریبا دوساله در مغازه فست فودی کار میکنم
آیا کارفرما میتونه حقوق و مزایا خودش تایین کند بر خلاف قانون کار؟
ساعت مغازه از ساعت ۱۶:۳۰ بعد از ظهر تا ۲ شب
تقریبا ۱۰ ساعت کار میکنم . آیا تو این ساعت کاری شب کاری حقوق  چطوری تایین میشود از نظر قانون کار چون شب کار میکنم
و طبق قانون کار گارگر برای دریافت هر ساعت اضافه کاری ۴۰ درصد بیشتر مزد باید دریافت کند
ولی کارفرما ۴۰ درصد حساب نمیکند فقط ساعت اضافه کاری عادی حساب میکند آیا همچنین کاری میتونه بکنه؟
عیدی هم فقط یک پایه حقوق میده
روز جمعه هم براش کار میکنم ولی اصلا پولشو نمیده
و در کل کارفرما میگه  سیستم کاری من اینجوریه.
ایا این خلاف قانون کار نیست؟میتوانم شکایت کنم ازشون و تمامی مطالبات خود را دریافت کنم؟
در ضمن من از طرف اداره کار معرفی نامه گرفتم و به این کار اشتغال شدم
ولی اصلا کارفرما قانون کار را رعایت نمیکند
ممنون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

به استناد بند 11 ماده 1 آئین دادرسی کار ( قواعد آمره ) قواعدی هستند که حتی با توافق نیز نمیتوان از اجرای آن خودداری نمود. لذا کارفرما می بایست نسبت به رعایت حداقل موارد قانونی اقدام نماید. شما می بایست با ثبت دادخواست در اداره کار محل مربوطه نسبت به الزام کارفرما به پرداخت مطالبات قانونی خود اقدام نمائید.