در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید در شرکت صنعتی که در زمینه ساخت و راه اندازی پروژه های صنعتی فعالیت دارد، مشغول بکار هستم.

این شرکت تا کنون پرداخت بیمه را بصورت عادی (23% کارفرما + 7% کارگر انجام داده است. بر اساس تصمیم گیری های جدید این شرکت قصد دارد پرداخت بیمه را بصورت پروژه ای انجام دهد.

 اکنون سئوال این است که :

 1- کارمندانی که ماهیت کارهای غیر پروژه ای انجام می دهند (یعنی ستادی) مشمول تصمیم گیری های این سازمان می باشند یا خیر؟

2-در صورتی که مشمول می باشند نرخ پرداخت بیمه کارگر چقدر است؟

3- وضعیت پرداخت بیمه بیکاری،‌در صورت تعدیل و عدم عقد قراداد مجدد ( در صورت عدم اتمام پروژه) چگونه است؟

 با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چنانچه اولا 3%را کارفرما پرداخت کند اما بیکاری شخص ناشی از اتمام پروژه ویا اتمام قرارداد کاری با کارفرما نباشد ویا اینکه فرد شاغل فاقد قرارداد کاری با کارفرما بوده وبیکاری وی توسط وزارت کار غیر ارادی تشخیص داده شود بیمه بیکاری در صورتی که سایر شرایط از جمله داشتن حداقل سابقه به منظور بیمه بیکاری داشته باشد مقرری برقرار میگردد