در خرید بیمه سربازی توسط (120 امتیاز)

27 ماه سابقه خدمت سربازی دارم سه ماه آخر اضافه خدمت داشتم که بخشوده شد(در اصل 24 ماه و هیچگونه مدرکی نیز که اصل مدت سربازی را اشاره کند نتوانستم تهیه کنم ) و در کارت پایان خدمت همین مدت اشاره شده و با بیمه سخت و زیان آور پرداختی حدود سه ماه تداخل کرده است چگونه می توانم حل کنم و آیا باید این تداخل را حل نمود .

1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه تداخل داشته باشید این سه ماه حذف میشود البته اگر خدمت سربازی را بخواهید جزو سوابق بیارید این سه ماه حذف میشود