در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با عرض سلام و خسته نباشید.بنده حدود هشت سال در شرکتی کار می کنم که جز مشاغل سختی و زیان آور هست اما در اوایل استخدام دو و نیم سال بصورت پیمانی یا تامین نیرو در همان شرکت با همان کاری که الان انجام می دهیم کار کرده ام ولی چون با پیمانکار قرارداد داشتیم برای ما بیمه عادی رد شده بعد از دو ونیم سال با شرکت قرارداد بستیم و بیمه مون سختی کار رد شده...سوال بنده اینه می تونم اون دو و نیم سال بیمه عادی رو به سختی کار تبدیل کنم؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
بله میتوانید با شکاین از کارفرما و خواسته احراز شغل هم طراز و با اخذ رای از اداره کار نسبت به انتقال سوابق عادی به شغل سخت زیان آور اقدام نمایید

مراحل انجام از طریق اداره کار باید صورت پذیرد